Vad behöver du hjälp med?

Under respektive rubrik hittar du svar på de flesta tekniska frågor. Finns inte din fråga med finns det två vägar att gå – den ena är att använda supportforum där aktuella problem diskuteras och där medlemmar även kan hjälpa varandra på tider när supporten inte jobbar. Det andra sättet är att maila till supporten. Supporten besvarar enbart tekniska frågor, har du frågor som rör din prenumeration ber vi dig kontakta vår kundservice.

Inloggningsproblem och återställande av lösenord

Starta ett medlemskonto

Redigera din medlemsprofil

Publicera och svara i forumet

Så fungerar faktabanken

Hur använder Bonnier Tidskrifter mina uppgifter?
När du skapar ett medlemskonto ber vi dig uppge din e-postadress. E-postadressen är unik och det går bara att skapa ett konto till varje adress. E-postadressen är till för att vi ska kunna skicka dig ett mail där du ska bekräfta din registrering. Detta är en säkerhetsåtgärd från vår sida för att undvika spamprogram att göra automatiska registreringar.

Din e-postadress är skyddad enligt PUL (Personuppgiftslagen). Vi lämnar inte under några omständigheter ut din e-postadress till tredjepart utan ditt godkännande. Du måste själv aktivt välja om du t ex önskar dig vårt nyhetsbrev eller vill delta i vår läsarpanel.

Du behöver en aktuell e-postadress, för att kunna fullfölja din registrering, samt vid senare tillfälle om du t ex har glömt ditt lösenord.

Vi kräver inte att du uppger några fler personuppgifter om dig själv. Det är frivilligt om du vill ha ditt riktiga namn som användarnamn eller om du vill uppge ort eller zon. Ort eller zon är enbart till för att andra medlemmar direkt ska kunna se om ditt inlägg relaterar till den plats du odlar på.

Läs mer om våra medlemsvillkor.