feedback ang. nya forumet

15 augusti, 2000 kl. 19:00
655 visningar

Vilket omfattande och omsorgsfullt arbete som gjorts med att fixa denna fina OCH PROFFSIGT UTFORMADE chat! Helbra. Tycker att en rad saker verkar helt överlägsna med det nya forumet,
bara som exempel den viktiga saken att kunna söka bakat pa äldre datum för att kunna läsa ikapp när man varit borta!

HOPPAS NU BARA ATT DATAGÄNGET TAR SIG LITE EXTRA VIKTIG TID ATT KOLLA AV DEN FEEDBACK SOM GES NU EFTER ÖVERGANGEN,
sa att denna chat verkligen blir sa populär och välanvänd som den är avsedd att bli. Smart vore äv. att om ett par veckor stämma av och samla in info härifran om det är ngt viktigt som vi användare märkt inte funkar.

En annan feedback är att man skulle vilja ha FLER inläggsrubriker uppe samtidigt pa skärmen innan man väljer vilka man vill klicka pa och läsa. Dvs. större översikt över senaste inlägg som manga efterlyst. Inte bara se en sex sju stycken rubriker i bild samtidigt.

Haller dessutom med den kloka människa som nyss föreslog att vi skulle inrätta huvudrubriker att skriva under här, mycket bra ide, det vore verkligen toppen. Men hur ordnar man detta?

Ang. datumsökning igen sa verkar det än sa länge som fördömt att kunna datumsöka i det gamla forumets inlägg.
(Jag var tex. borta under hela Juli och skulle vilja läsa igenom de inlägg som skrivits under denna period. Men sökning i gamla forumet tycks omöjlig beträffande datum, den reagerar bara pa ORD, (i inlägg el. rubrik);, varför da?