Tråkigt besked om forumet!

23 augusti, 2019 kl. 18:12
1379 visningar

Kära forummedlemmar!

Som några har fått erfara har vi senaste tiden haft tekniska problem med forumet till och från, som berott på bland annat komplexiteten i uppbyggnaden tillsammans med den enorma mängd data över tiden. Vi beklagar att forumet varit sporadiskt tungrott, som även gjort att vissa av de aktivaste medlemmarna valt att avvika för större aktörer som Facebook.
Trots det har det varit en löpande tillströmning av nya medlemmar, intressanta frågor och svar, samt inspirerande uppvisningar av fina trädgårdar, växter och odlingar.

Nu kommer jag till den tråkiga delen – den ombyggnad som krävs och önskas för forumet, kommer tyvärr inte att kunna genomföras. Därför har beslut tagits om att forumet släcks ner om ca tre veckor (exakt datum är inte satt än). Vad som händer med Faktabanken (listorna) är oklart, då de är uppbyggda på samma verktyg som forumet. Jag får återkomma om det.
Redaktionen och jag är oerhört ledsna för detta, men förstår också att tiden har sprungit ifrån forum i denna form. Vi hoppas att fönstret öppnas för nya möjligheter i framtiden på den digitala fronten.

Vi vill härmed även passa på att tacka alla aktiva medlemmar för alla erfarenheter ni delat med er av under alla dessa år som forumet funnits! Stort tack till Kenneth Nilsson, som för 20 år sedan startade det hela! Jag har personligen lärt mig jättemycket från er andra, och är glad för den gemenskap som funnits här, de band som knutits både här och att sedan träffas på riktigt. Fortsätt att hålla kontakten på vår Facebook, Instagram och maila oss gärna frågor och tips.

Vänliga hälsningar
Karina Brozinic, er webbredaktör